• español
    • English
Unisucre
  • English 
    • español
    • English
  • Login

Repositorio Digital

  • Colecciones Comunities
  • Autor Authors
  • Título Titles
  • Fecha Dates
  • Materias Subjects
  • Tipo de Material Resource Type
Search 
  •   DSpace Home
  • F. División de Investigación
  • FA. Grupos de Investigación
  • Search
  •   DSpace Home
  • F. División de Investigación
  • FA. Grupos de Investigación
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cambiar vista

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsResource TypeThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsResource Type

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorVertel Morinson, Melba (3)Hernández Taboada, Fernando (2)Hernández Ruydíaz, Jorge (1)Martínez De la Ossa, Dayana (1)Porto Pérez, Isabel (1)Subjectagroindustria, sector lácteo, calidad, innovación (1)Calidad educativa (1)textura, color, consistencia. (1)... View MoreDate Issued
2016 (3)
Has File(s)Yes (2)No (1)

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-3 of 3

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Estudiantes de educación media en Sincelejo: influencia de variables socio-económicas en su desempeño pruebas saber 11 

Vertel Morinson, Melba; Martínez De la Ossa, Dayana (2016)
Una de las prioridades principales de una nación es el desarrollo de la sociedad en general, un desarrollo que tiene que ver con crecimiento económico, bienestar social y necesidades básicas satisfechas, además de mayor ...
Thumbnail

Análisis Factorial Múltiple de la competitividad de empresas lácteas del municipio de Sincelejo, Colombia 

Hernández Taboada, Fernando; Vertel Morinson, Melba; Porto Pérez, Isabel (Bogotá: Revista Agronomia Colombiana, 2016, 2016)
The incidence of business components (production, marketing, human talent, process management and finance) on the competitiveness of dairy companies in Sincelejo, Colombia, was evaluated through an exploratory Multiple ...
Thumbnail

Evaluación sensorial del queso costeño a nivel de tiendas en el departamento de Sucre, Colombia 

Hernández Taboada, Fernando; Hernández Ruydíaz, Jorge; Vertel Morinson, Melba (Bogotá: Revista Agronomia Colombiana, 2016, 2016)
The organoleptic characteristics of costeño cheese, which it is distributed in the grocery stores in Sucre, Colombia, were evaluated using sensory methods to establish product differentiation parameters. Sensory analysis ...

Envíos recientes

    No hay artículos recientes
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
‹›

Institución de Educación Superior sujeta a la inspección y vigilancia del Ministerio de Educación Nacional

Universidad de Sucre - Nit. 892.200.323-9

Dirección: Cra 28 # 5-267 Barrio Puerta Roja - Sincelejo (Sucre)

Horario de Atención: Lunes a Viernes de 8:00 a.m.- 12 a.m y 12 p.m. - 6:00 p.m.

Sistema DSPACE - Metabiblioteca | logo